Ervaar de natuur als bron van inspiratie voor frisse ideeën!

Natuurpoort Groot Speijck ligt midden in de bossen in Oisterwijk, in de driehoek Tilburg, ´s-Hertogenbosch, Eindhoven. Met het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten onder hetzelfde dak staat natuurbeleving, samen met Brabantse gastvrijheid, centraal.

Bekijk hier het artikel over onze bijzondere vergaderlocatie.

Vergaderen in het groen
Tijdens een intensieve dag is het een aanrader om na de uitgebreide lunch een boswandeling te maken langs de Oisterwijkse vennen met de boswachter van Natuurmonumenten. Een compleet verzorgde dag midden in de natuur!

Van Tienhovenzaal
De Van Tienhovenzaal, gescheiden van het restaurant, is bij uitstek geschikt als vergaderlocatie voor maximaal 24 personen. Deze zaal beschikt over draadloos internet, een flip-over en een smarttv. De ruimte is te huur per dagdeel of voor een hele dag.

Het Boshuisje
Het Boshuisje biedt plaats voor maximaal 6 personen en is tegenover Groot Speijck gelegen. In deze ruimte zijn geen facilitaire voorzieningen en geen WIFI, maar juist dat maakt deze locatie erg geschikt voor bijvoorbeeld een kleinschalige brainstormsessie. Voor een welverdiende koffie- en/of lunchpauze bent u natuurlijk van harte welkom in het eigentijdse restaurant.

Arrangementen
De huur van de vergaderlocatie(s) loopt via Natuurmonumenten, maar Groot Speijck verzorgt de catering. Er zijn verschillende arrangementen, maar natuurlijk kunt u ook uw speciale wensen doorgeven. Als afsluiter is het goed toeven met een hapje en een drankje voor onze open haard of op het ruime bosterras.

Reserveren
U reserveert de Van Tienhovenzaal of het Boshuisje door hier te klikken.

Close
Go top