Activiteiten voor volwassenen
Bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten vind je tal van actieve mogelijkheden en excursies in de natuur. Op de activiteitenkalender vind je het complete aanbod.

Ga bijvoorbeeld met de boswachter op pad langs de vennen of speur naar reeën. Groot Speijck is ook heel goed bereikbaar met de fiets. Er zijn verschillende fietsroutes die naar ons leiden. Op deze pagina vind je ze allemaal. Het grootste deel van de activiteiten is natuurlijk ook geschikt voor het hele gezin. Leuk om er een écht dagje uit van te maken met een zoet begin en een hartige afsluiter bij Groot Speijck!

Oisterwijkse fietsproeverij
Kom genieten van een bijzondere ontdekkingstocht door de Parel van Brabant. Een fietstocht door het prachtige dorp, de natuur, de Kampina en de beroemde Oisterwijkse bossen en vennen. Daarnaast fiets je langs historische monumenten met tussendoor welverdiende pauzes bij de deelnemende horecabedrijven.
Bekijk hier het arrangement of ga naar de website voor meer informatie.

Fietstocht: Vennenroute
Deze fietstocht door de Oisterwijkse bossen brengt je langs talloze vennen. Natuurlijk zijn er genoeg plekken om even uit te rusten, een foto te nemen of gewoon te genieten van het prachtige uitzicht! In samenwerking met twee andere horecabedrijven staat dit arrangement garant voor een heerlijk dagje uit! Het hele arrangement vind je hier.

Close
Go top