In april 2015 kregen wij, Mark de Bie en Marieke van der Aa, de kans om Groot Speijck nieuw leven in te blazen. Samen met Natuurmonumenten grepen we deze kans met beide handen aan. Want zeg nou zelf: wat een unieke plek! We zeggen dan ook vaak tegen elkaar “we hebben de leukste baan van de wereld”. Iedere dag weer vrolijke wandelaars, fietsers en gezinnen over de vloer die er lekker op uit zijn. Die positieve energie doet ons goed!

Op deze prachtige locatie in de Oisterwijkse bossen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt bij ons. Of dat nu voor een hele dag is of voor een korte rustpauze, iedereen is welkom. De vrijwilligers van het Bezoekerscentrum staan voor je klaar om je de mooiste verhalen over de natuur en de omgeving te vertellen. Het is de optimale natuurbeleving!

Onze kennis en ervaring delen we graag. Daarom is Groot Speijck een erkend leerbedrijf waar jongeren onder begeleiding van onze enthousiaste leermeesters de kneepjes van het vak leren. Input vanuit ons team vinden we ook belangrijk.

Samen met ons enthousiaste team verwelkomen wij onze gasten graag en hopen we iedereen een stukje échte Brabantse gastvrijheid te laten ervaren.

Tot snel!

Mark de Bie en Marieke van der Aa

Marieke van der Aa

Mark de Bie

Go top